8 d’octubre del 2020

Diumenge 11 d'octubre, ruta modificada

Degut a les previsions de forta tramuntana, modifiquem la ruta de Marxa Nòrdica i Muntanya d'aquest diumenge 11 d'octubre. La nova ruta és la següent:

Santuari o Castell de Rocacorba, al Gironès. 

La ruta: no farem la versió clàssica i coneguda des de Canet d’Adri. Sinó una circular de quasi 14 km i 850 md+ des de l’altre vessant. Un repte molt a prop de Girona, amb pujades exigents, paratges i monuments interessants i les millors vistes des del sostre del Gironès. Trobarem diferents tipologies de bosc. La ruta és circular i des de Granollers de Rocacorba, enfilant la forta pendent per fer primer el Turó Rodó, i després cap a Rocacorba i el Puigsou, que amb 988 m és el punt més alt del Gironès. Baixarem fent volta per Can Nicolau.
Distància: 13,8 km
Desnivell: 850 md +
Durada: 6h 30'
Punt de trobada: 7:15h Fontajau
Què cal portar: Bastons de marxa nòrdica. Calçat i roba adequada, amb vàries capes per si ens cal abric. Motxilla. Impermeable/para vents. Aigua (1,5 l). Menjar sòlid per 2 vegades (petits entrepans) i algun suplement de fruita, fruita seca, etc. Mitjons de recanvi. Gorra , buff, ... Bossa opcional per deixar al cotxe amb roba de recanvi per si ens mullem una mica.

Foto: Koastal Forest