POLÍTICA DE QUALITAT, ISO 9001 i ODS

Nordic Walking Girona està certificada segons la norma ISO 9001 (normativa internacional d'aplicació a sistemes de gestió de qualitat) pel disseny i realització d'activitats formatives de marxa nòrdica a usuaris, instructors i a professionals de l'esport, la salut, l'oci i el turisme.


La nostra MISSIÓ

Nordic Walking Girona és una entitat que pretén millorar la qualitat de vida i la salut de la nostra societat vinculada amb la promoció del territori, l'educació en valors i el respecte a la natura, a través d'activitats formatives, d'oci i turisme de marxa nòrdica a l'abast de tothom.


La nostra VISIÓ

Volem ser un referent local, estatal i internacional en marxa nòrdica tant per a personones usuàries com per a professionals de l'esport, la salut, l'oci i el turisme.


Els nostres VALORS

💚Busquem la màxima satisfacció dels nostres usuaris oferint sempre professionalitat, seriositat, compromís, tracte personalitzat i màxima qualitat en els nostre serveis i activitats. 
💚 Estem compromesos amb la millora contínua de la qualitat dels serveis que oferim.
💚 Som un equip interdisciplinar de professionals de l'esport, la salut, l'oci i el turisme, compromès amb els nostres valors.
💚 Ens guiem per la honestedat i la transparència i garantim el compliment dels requisits legals i altres requisits que ens apliquen.
💚 Som un equip conscient del context ambiental de les nostres activitats i treballem per a minimitzar el nostre impacte i a la vegada conscienciar a la societat. 


OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

A Nordic Walking Girona estem fermament compromesos amb els ODS, i des de la nostra humil posició realitzem diferents accions al llarg de tot l'any per tal de contribuïr i afavorir l'assoliment d'aquests objectius. 

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), són un conjunt d'objectius creats per les Nacions Unides i promoguts com a Objectius Mundials per al Desenvolupament Sostenible. Aquests objectius estan integrats dins l'Agenda 2030, una agenda integral i multidimensional, referida a les tres dimensions del desenvolupament sostenible (l’econòmica, la social i l’ambiental) i d’aplicació universal, i es desplega mitjançant un sistema de 17 objectius de desenvolupament sostenible, a través dels quals es proposa abordar els grans reptes globals, des de la lluita contra la pobresa o el canvi climàtic fins a l’educació, la salut, la igualtat de gènere, la pau o les ciutats sostenibles. 


Cadascun dels 17 objectius inclou metes associades. En total, 169 fites que cal aconseguir en els propers 15 anys (clica sobre el títol de cada objectiu per a saber-ne més).

 


Cristina Borràs
Directora i Fundadora de NWG
ID-001 rev 01 - 9 febrer de 2021