ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Un dels valors de Nordic Walking Girona és el compromís social, i per aquest motiu ens impliquem per aportar el nostre petit granet de sorra a les necessitats de la nostra societat. 

Actualment Nordic Walking Girona col·labora amb les següents Fundacions:Calendari de marxes solidàries previstes per enguany:

18/09/2016: marxa nòrdica solidària en benefici a GICOR
GICOR, associació Gironina de prevenció i ajuda a les malalties del cor.

1-2/10/2016: Oncotrail. Cursa solidària en benefici a la Fundació Oncolliga de Girona
La Fundació Oncolliga de Girona és una entitat que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i els seus familiars.

18/12/16: marxa nòrdica solidària en benefici a la Marató de TV3
La Marató de TV3 és una gala solidària realitzada anualment, des del 1992, per Televisió de Catalunya i la "Fundació La Marató". El seu objectiu és recaptar fons per dedicar-los a la recerca i divulgació d'una malaltia o grup de malalties minoritàries.

12/03/16: marxa nòrdica solidària en benefici a la Fundació Oncolliga de Girona
La Fundació Oncolliga de Girona és una entitat que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i els seus familiars. Escull la teva ruta i inscriu-te a www.oncolligagirona.catA més, si ets soci de Nordic Walking Girona, has de saber que 1€ de la teva quota anual es bescanvia cada any per aliments que són donats a la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques Gironines dins la campanya "la fam no fa vacances".

Si coneixes alguna fundació amb la qual podem fer una marxa solidària i aportar el nostre granet de sorra, posa't en contacte amb nosaltres.