ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Un dels valors de Nordic Walking Girona és el compromís social, i per aquest motiu ens impliquem per aportar el nostre petit granet de sorra a les necessitats de la nostra societat. 

Actualment Nordic Walking Girona col·labora amb les següents Fundacions:Calendari de marxes solidàries previstes per enguany:

7 i 8 d'octubre: Oncotrail. Cursa solidària en benefici a la Fundació Oncolliga de Girona
Des de Nordic Walking Girona i amb la col.laboració del Restaurant Bescuit de Girona, hem confeccionat dos equips de marxa nòrdica que participaran a l'Oncotrail 2017, una cursa de 100 km per les Gavarres. Si tens ganes d'ajudar-nos a sumar, pots fer el teu donatiu a la web de la Fundació Oncolliga Girona: www.oncolligagirona.cat. Dorsal 2 i 125.16 i 17 de desembre: marxa nòrdica solidària en benefici a la Marató de TV3
La Marató de TV3 és una gala solidària realitzada anualment, des del 1992, per Televisió de Catalunya i la "Fundació La Marató". El seu objectiu és recaptar fons per dedicar-los a la recerca i divulgació d'una malaltia o grup de malalties minoritàries. Des de Nordic Walking Girona, els dies 16 i 17 de desembre organitzarem dues sortides de marxa nòrdica on els diners recollits es destinaran íntegrament a la Marató de TV3. Podreu consultar tota la informació a partir del mes de novembre. 

18 de març: marxa nòrdica solidària en benefici a la Fundació Oncolliga de Girona
La Fundació Oncolliga de Girona és una entitat que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i els seus familiars. Des de Nordic Walking Girona i per cinquè any consecutiu, organitzarem tres sortides simultànies de marxa nòrdica, de diferents dificultats, on els diners recollits es destinaran íntegrament a la Fundació Oncolliga de Girona. Més informació a partir del mes de febrer.

A més, si ets soci de Nordic Walking Girona, has de saber que 1€ de la teva quota anual es bescanvia cada any per aliments que són donats a la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques Gironines dins la campanya "la fam no fa vacances".