ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Un dels valors de Nordic Walking Girona és el compromís social, i per aquest motiu ens impliquem per aportar el nostre petit granet de sorra a les necessitats de la nostra societat. 

Actualment Nordic Walking Girona col·labora amb les següents Fundacions:Calendari de marxes solidàries previstes per enguany:

5 i 6 d'octubre: Oncotrail. Cursa solidària en benefici a la Fundació Oncolliga de Girona. Des de Nordic Walking Girona i amb la col·laboració del Restaurant Bescuit de Girona, hem confeccionat, per tercer any consecutiu, un equip de marxa nòrdica que participarà a l'Oncotrail 2019, una cursa de 100 km per les Gavarres. Si tens ganes d'ajudar-nos a sumar, pots fer el teu donatiu a la web de la Fundació Oncolliga Girona: www.oncolligagirona.cat


15 de desembre: marxa nòrdica solidària en benefici a la Marató de TV3.
La Marató de TV3 és una gala solidària realitzada anualment, des del 1992, per Televisió de Catalunya i la "Fundació La Marató". El seu objectiu és recaptar fons per dedicar-los a la recerca i divulgació d'una malaltia o grup de malalties minoritàries. Des de Nordic Walking Girona i per 7è any consecutiu, ens sumem a La Marató de TV3 organitzant una marxa nòrdica solidària amb dos recorreguts per escollir: 5 i 9,5km per les Deveses de Salt. La inscripció es formalitzarà el mateix dia a partir de les 9h.22 de març: marxa nòrdica solidària en benefici a la Fundació Oncolliga de Girona. 
Un dels valors de Nordic Walking Girona és el compromís social, i per aquest motiu, i per 7è any consecutiu, volem organitzar una gran jornada de marxa nòrdica i solidaritat en benefici a la Fundació Oncolliga de Girona amb dues distàncies a escollir.
Aquest any, a més a més, ens solidaritzem amb el GEiEG, entitat de casa nostra molt malmesa pel temporal Glòria, així que enguany el donatiu i la marxa, serà doblement solidària. 10€ del donatiu seran per la Fundació Oncolliga i 5€ pel GEiEG.

A més, si ets soci de Nordic Walking Girona, has de saber que 1€ de la teva quota anual es bescanvia cada any per aliments que són donats a la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques Gironines dins la campanya "la fam no fa vacances".