ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Un dels valors de Nordic Walking Girona és el compromís social, i per aquest motiu ens impliquem per aportar el nostre petit granet de sorra a les necessitats de la nostra societat. 

Actualment Nordic Walking Girona col·labora amb les següents Fundacions:Calendari de marxes solidàries previstes per enguany:

6 i 7 d'octubre: Oncotrail. Cursa solidària en benefici a la Fundació Oncolliga de Girona. Des de Nordic Walking Girona i amb la col·laboració del Restaurant Bescuit de Girona, hem confeccionat, per tercer any consecutiu, un equip de marxa nòrdica que participarà a l'Oncotrail 2018, una cursa de 100 km per les Gavarres. Si tens ganes d'ajudar-nos a sumar, pots fer el teu donatiu a la web de la Fundació Oncolliga Girona: www.oncolligagirona.cat16 de desembre: marxa nòrdica solidària en benefici a la Marató de TV3.
La Marató de TV3 és una gala solidària realitzada anualment, des del 1992, per Televisió de Catalunya i la "Fundació La Marató". El seu objectiu és recaptar fons per dedicar-los a la recerca i divulgació d'una malaltia o grup de malalties minoritàries. Des de Nordic Walking Girona i per 7è any consecutiu, ens sumem a La Marató de TV3 organitzant una marxa nòrdica solidària amb dos recorreguts per escollir: 5 i 9,5km per les Deveses de Salt. La inscripció es formalitzarà el mateix dia a partir de les 9:30h.23-24 de març: marxa nòrdica solidària en benefici a la Fundació Oncolliga de Girona, una entitat de casa nostra que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i els seus familiars. Aquest any, des de Nordic Walking Girona i per sisè any consecutiu, organitzarem un cap de setmana amb molta marxa, amb diferents recorreguts, tan dissabte com diumenge, perquè tothom pugui escollir la distància on sentir-se més còmode. I com cada any, tots els diners recollits es destinaran íntegrament a la Fundació Oncolliga de Girona. Més informació i inscripcions: a partir de l'1 de desembre.


A més, si ets soci de Nordic Walking Girona, has de saber que 1€ de la teva quota anual es bescanvia cada any per aliments que són donats a la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques Gironines dins la campanya "la fam no fa vacances".