BOTIGA

Vols comprar o regalar uns bastons de marxa nòrdica? necessites un recanvi o un complement? et vindria de gust vestir una de les nostres samarretes o buff? o adquirir el llibre Marxa nòrdica, manual pràctic de la Cristina Borràs? també tenim fundes per portar bastons a més de bastons de 2a mà per comprar o llogar. 

Mira el nostre catàleg i fes-nos la teva comanda a info@nordicwalking-girona.com. I en cas que no puguis recollir la teva compra al nostre punt de distribució, també fem enviaments a domicili. Davant de qualsevol dubte, contacta'ns i t'assessorarem! Marxa nòrdica, manual pràctic de Cristina Borràs. Preu: 12€


Vols comprar un dels nostres productes? Escriu-nos a info@nordicwalking-girona.com. Tots els productes els tenim en stock.

Una vegada feta i confirmada la teva comanda per correu electrònic, la podràs passar a recollir pel nostre punt de distribució o bé te l'enviarem on tu ens indiquis.

El servei de recollida al nostre punt de distribució: Plaça Marquès de Camps, 17 - 5è 2a. 17001 Girona. Horari: de dilluns a dijous de 9h a 13h i de 16h a 19h. Divendres, de 9h a 14h. Cap de setmana, tancat.