MN I MUNTANYA

Marxa nòrdica i muntanya és un programa de sortides de marxa nòrdica amb rutes més exigents per aquells que us agraden els reptes i teniu ganes de gaudir de la natura i de rutes més exigents sense afany de competició.

Per poder participar en les sortides de marxa nòrdica i muntanya cal tenir una bona condició física i un bon control dels bastons de marxa nòrdica per poder adaptar la tècnica segons les característiques del terreny. 

Quan: una vegada al mes, normalment un diumenge a finals de mes (d'octubre a juny).
Durada: 6-7h aproximadament segons la ruta.
Distància: entre 9 i 25km segons la ruta.
Desnivell: entre 500 i 900 m de desnivell acumulat segons la ruta
Dificultat: moderada - alta, segons la ruta.
Preu: 15€ persona. Lloguer de bastons: 3€.
Preu socis NWG: 10€. Lloguer de bastons: gratuït.
Places: 15 pax.

Consideracions:
-Els detalls de cada sortida es publiquen mensualment dins l'apartat "agenda del mes" d'aquest web, moment en que es pot formalitzar la preinscripció. Una vegada confirmada la plaça es demanarà l’abonament de l’import de la sortida i se us facilitarà la fitxa més detallada de la sortida. Si hi ha alguna baixa a última hora es donarà opció, per ordred e preinscripció, a qui hagi quedat en llista d’espera.
-Per poder participar a les sortides de marxa nòrdica i muntanya cal estar iniciat a la marxa nòrdica i tenir un bon control dels bastons, així com una bona condició física. 
-Totes les sortides tenen places limitades (15 pax) i aquestes s'assignen per ordre d'inscripció, amb opció de quedar amb llista d’espera per si hi ha alguna baixa els dies abans.

Calendari de sortides curs 2023-2024:
- Octubre: diumenge 22
- Novembre: diumenge 26
- Desembre: diumenge 17
- Gener: diumenge 28 
- Febrer: diumenge 18
- Març: diumenge 10
- Abril: diumenge 28
- Maig: cap de setmana 11 i 12 (travessa)
- Juny: diumenge 9