QUI SOM?

Nordic Walking Girona neix de l'estima per l'esport, la natura, la salut, l'educació en valors i el territori, amb la finalitat de vincular aquests cinc conceptes amb un estil de vida saludable a l'abast de tothom. 

El nexe d'unió d'aquests elements és la marxa nòrdica, una activitat física que es pot practicar en qualsevol època de l'any i en infinitat de terrenys, permetent-nos gaudir de l'entorn i esbargir-nos del nostre dia a dia, a més de fer salut i millorar la nostra condició física.

Nordic Walking Girona està dirigit per la Cristina Borràs, instructora i formadora de marxa nòrdica per la FENWA (Federació Espanyola de Marxa Nòrdica) i la ONWF (The World Original Nordic Walking Federation). També és instructora de marxa nòrdica per la INWA (International Nordic Walking Federation), instructora del mètode FITTREK i PilatWalk. És Directora de Lleure i Tècnica Esportiva en Marxa Nòrdica per la Federació Basca de Muntanya.
Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Col. núm: 61344. Màster en Coaching Esportiu i Màster en Gestió d'Instal.lacions i Equipaments Esportius.

Nordic Walking Girona compta amb la col·laboració i el suport de diferents institucions, centres, entitats, associacions i col·lectius, a la vegada que també dóna suport a altres iniciatives vinculades al foment de l'esport com a mitjà educatiu, d'integració, de promoció del territori i de la salut.

Què oferim? Oferim professionalitat, seriositat, compromís, tracte personalitzat i màxima qualitat en els nostres serveis i activitats. La nostra raó de ser són les persones, la nostra raó de ser ets tu!!!

A més, des del setembre del 2016 totes les nostres activitats estan cardioprotegides, sent Nordic Walking Girona una de les primeres entitats de marxa nòrdica de Catalunya i de l'Estat Espanyol que disposa de desfibril·lador propi, el qual ens acompanya dia a dia, a totes les nostres activitats.

Qui ens avala? Les persones que caminen amb nosaltres, a més del Certificat de Qualitat de Turisme Actiu que disposem des del juny del 2014 atorgat per l'Ajuntament de Girona, dins el programa Res'pir de la Unió Europea, el Segell Català, el qual tenim des del maig del 2016 pels nostres serveis de qualitat i proximitat, i el certificat ISO 9001 (normativa internacional d'aplicació a sistemes de gestió de qualitat) que tenim des del setembre del 2021, pel disseny i realització d'activitats formatives de marxa nòrdica a usuaris, instructors i a professionals de l'esport, la salut, l'oci i el turisme.