QUI SOM?

Nordic Walking Girona neix de l'estima per l'esport, la natura, la salut, l'educació en valors i el territori, amb la finalitat de vincular aquests cinc conceptes amb un estil de vida saludable a l'abast de tothom. 

El nexe d'unió d'aquests elements és la marxa nòrdica, una activitat física que es pot practicar en qualsevol època de l'any i en infinitat de terrenys, permetent-nos no només gaudir de l'entorn i esbargir-nos del nostre dia a dia, sinó també fer salut i millorar la nostra condició física.

Nordic Walking Girona està dirigit per la Cristina Borràs, instructora i formadora de marxa nòrdica per la FENWA (Federació Espanyola de Marxa Nòrdica) i la ONWF (The World Original Nordic Walking Federation). També és instructora de marxa nòrdica per la INWA (International Nordic Walking Federation), instructora del mètode FITTREK i PilatWalk. És Directora de Lleure i Tècnica Esportiva en Marxa Nòrdica per la Federació Basca de Muntanya.
Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física. Col. núm: 61344. Màster en Coaching Esportiu i Màster en Gestió d'Instal.lacions i Equipaments Esportius.

Nordic Walking Girona compta amb la col·laboració i el suport de diferents institucions, centres, entitats, associacions i col·lectius, a la vegada que també dóna suport a altres iniciatives vinculades al foment de l'esport com a mitjà educatiu, d'integració, de promoció del territori i de la salut.

Què oferim? Oferim professionalitat, seriositat, compromís, tracte personalitzat i màxima qualitat en els nostres serveis i activitats. La nostra raó de ser són les persones, la nostra raó de ser ets tu!!!

A més, des del setembre del 2016 totes les nostres activitats estan cardioprotegides, sent Nordic Walking Girona una de les primeres entitats de marxa nòrdica de Catalunya i de l'Estat Espanyol que disposa de desfibril·lador propi, el qual ens acompanya dia a dia, a totes les nostres activitats.

Qui ens avala? Les persones que caminen amb nosaltres, a més del Certificat de Qualitat de Turisme Actiu que disposem des del juny del 2014 atorgat per l'Ajuntament de Girona, dins el programa Res'pir de la Unió Europea, i el Segell Català, el qual tenim des del maig del 2016 pels nostres serveis de qualitat i proximitat.