MARXA NORDICA, MANUAL PRACTIC

Caminar és quelcom que hem fet tota la vida i caminar amb bastons també. Per tant, què és allò que diferencia la marxa nòrdica del tradicional caminar amb bastons i la fa tan especia? En aquest llibre t'explicarem tots els ets i uts d'aquest nou concepte de moviment i t'oferirem els millors consells perquè gaudeixis d'una bona pràctica, segura, eficient i saludable, apta per a gairebé tothom, independentment de l'edat i de la condició física. Posa't en marxa i omple't de vida!Llibre disponible on-line a Cossetània Edicions
Preu: 11,90€
Codi IBIC: WSZN


ACTES DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

Dissabte 30 de novembre, a les 12h del migdia al claustre del monestir de la Vall de Sant Daniel de Girona. Acte presentat per la periodista Núria Riquelme i amb la presència del Dr. Jordi Sitjà, metge de l'Esport i la Sra. Anna Ribas, catedràtica de Geografia de la Universitat de Girona.

Dijous 5 de desembre, a les 19h de la tarda, a la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp. Acte presentat per la Sra. Assumpció Pellicer, presidenta del Centre d'Estudis de Mont-rogencs i amb la presència de la Sra. Judit Robert, escriptora i bibliotecària de Mont-roig. 

Dimarts 10 de desembre, a les 19:30h a la Seu de la Unió Excursionista de Sabadell.