VIATGES ESTIU 2022


VALL DE BENASC I LES FALLES DE SAHÚN - viatge cancel.lat -
Dies: del 21 al 26 de juny
Què farem? Un viatge de 6 dies i 5 nits al cor de la Vall de Benasc, on despertarem antigues llegendes, vorejant preciosos i frescos barrancs que l'aigua modela al seu pas, provocant salts d'aigua que tindrem el gust de contemplar des de miradors molt especials per veure colossos com l'Aneto, amb els seus 3404 metres que el converteixen en el cim més alt del Parc Natural Posets - Maladeta i dels Pirineus. Descobrirem la màgia d'un Pirineu oblidat o poc conegut als ulls del clàssic muntanyenc. 
Caminarem per la roureda i els boscos d'Urmella i de Tuasa, contemplarem les casacades de Liri, el Dolmen de Ramastué, la cascada de la Forau d'Aigualluts i visitarem la petita població medieval d'Anciles i gaudirem de la gastronomia de l'hotel rural on ens allotjarem cada dia i a més, aquest viatge té un altre propòsit, que el fa molt especial, que és el de reviure una tradició ancestral a la nit de Sant Joan, les falles de Sahún, la festa del foc, en què els seus habitants voltegen torxes enceses de fins a 20 quilos per sobre dels seus caps. És una festa que enforteix els enllaços de la comunitat amb la naturalesa. Sens dubte, un viatge que deixa empremta.
Guia acompanyant: Cristina Borràs i Laura Carmona
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.comVALL DE BAZTAN, Navarra
Dies: del 3 al 8 de juliol
Places: 3 places disponibles
Què farem?
6 dies de màgics senders pels boscos i muntanyes del Pirineu navarrès, on es diu que encara hi habiten les fades, les bruixes i altres personatges de la seva conservada mitologia. Gaudirem de fagedes infinites com la del Quinto del Real, el Bosc d'Orgi, una impresionant roureda milenària de 80 hectàries al sud de la Vall d'Ultzama. Caminarem pel Parc Natural del Señorío de Bértiz i visitarem el seu jardí històric de gran riquesa botànica amb infinitat d'espècies autòctones i plantes exòtiques. Conquistarem el Pic Mendivil de 620 m d'alçada, des d'on si el temps ens ho permet, podrem veure el mar i gaudir d'unes impresionants panoràmiques de vista d'ocell.
Entre tota aquesta grandiositat natural, trobarem una història molt viva de coves prehistòriques, que també visitarem (les coves de Zugarramurdi i les coves d'Urdaxdòlmens). I pels amants del formatge, visitarem una formatgeria ecològia amb denomicaió d'origen Idiazabal, on podrem veure l'elaboració dels seus productes a més de degustar-los. Un viatge molt sensorial pels racons d'una Navarra mítica.
Guia acompanyant: Cristina Borràs i Laura Carmona
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.comFINLÀNDIA, el bressol de la marxa nòrdica
Dies: 
1r torn: del 3 al 10 de juliol - Aquest viatge s'ha cancel·lat per la situació global i la pujada de preus a Finlàndia.
2n torn: del 10 al 17 de juliol - Aquest viatge s'ha cancel·lat per la situació global i la pujada de preus a Finlàndia. 


GUATEMALA VOLUNTÀRIA, el cor del món Maya
Dies: de 25 de juliol al 6 d'agost
Places: 2 places disponibles
Què farem?
Guatemala, és el Cor del Món Maya. Viva, màgica, mística i ancestral. La seva història es remunta a quatremil anys, quan va començar la civilització maia, el llegat de la qual perdura avui dia amb les tradicions i cultura de la seva gent. Guatemala és un país de riquesa cultural i natural extraordinària i amb una ubicació geogràfica privilegiada. És un país únic, d'aventura, inoblidable, entre el passat i el present. Conegut com el país de la primavera eterna, gaudeix d'un clima agradable que permet visitar-lo a qualsevol època de l'any. El colorit dels seus mercats d'artesanies i dels seus vestits regionals, l'hospitalitat de la seva gent, la bellesa dels paisatges naturals que emmarquen volcans, llacs, rius i muntanyes, fan que Guatemala quedi gravada al cor dels qui la visiten. El seu patrimoni natural, cultural i històric es pot descobrir a cada racó del país.
El viatge proposat et permetrà conèixer les zones més conegudes del món maya combinat amb excursions de marxa nòrdica per zones clau i quatre dies de voluntariat a San Lucas Tolimán amb Kemonïk ONG.
Guia acompanyant: Cristina Borràs i Laura Quintana
Informació i inscripcions: info@nordicwalking-girona.com.


VALL D'ARAN
Dies: del 14 al 19 d'agost
Places: 6 places disponibles
Què farem?
6 dies d'aventura pels boscos menys transitats de la Vall d'Aran on la bellesa del paisatge alpí ens deleitarà a cada pas mentre recorrem els seus silenciosos boscos de faigs i avets. Veurem desenes de rierols cristal·lins i cascades que ens hipnotitzaran i petites poblacions amagades que romanen impassibles al pas del temps, construïdes sobre cingleres i turons que guarden al seu interior una arquitectura similar a la que podem veure als Alps i que tenen una exquisida oferta gastronòmica. Allunyats de la capital, ens allotjarem en un lloc molt especial, on ens despertarem embriagats de les fragàncies i sons dels ocells a la petita i plàcida població de Les, a la riba francesa. Un viatge emocionant carregat de paisatge, història, llegenda i gastronomia que ens robarà el cor, quedant a la nostra memòria com aquell viatge en què compartim emocions i experiències a la Vall més bonica del Pirineu.
Un viatge on caminarem pels boscos de l'Artiga de Lin, ens deletairem amb els salts d'aigua de Pomeró , d'Arbaet i Uelhs deth Joéu. Ens endinsarem per la exhuberant fageda de Carlac, la vall de Varradós, la Vall de Toran, el bosc de Gerdar el visitarem poblets com Caneján i Vielha entre d'altres. 
Guia acompanyant: Cristina Borràs i Laura Carmona
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com


IRLANDA DEL NORD 
Dies: 
1r torn: del 14 al 21 d'agost - places esgotades - 
2n torn: del 21 al 28 d'agost - places esgotades - 
3r torn: del 28 d'agost al 4 de setembre - places esgotades -
Què farem?
Descobrirem i gaudirem d'alguns dels indrets més emblemàtics i màgics del nord d'Irlanda, escenari de pel.lícules com Jocs de Trons. Caminarem per la península d'Inishowen, les muntanyes negres de Divis, el Parc Natural de Tollymore y Glenariff, la costa d'Antrim i la Calçada del Gegant, amb les seves 40.000 columnes basàltiques enllaçades, a més endinsar-nos pels carrers de Belfast, la segona ciutat més important d'Irlanda.
Guia acompanyant: David Càmara
Informació i inscripcions: info@nordicwalking-girona.com.
Important: de l'11 al 15 d'abril, tindran preferència les persones que no van poder viatjar l'estiu del 2020 per la Covid 19. A partir del 16 d'abril, inscripcions obertes a tothom.