FORMACIÓ

Nordic Walking Girona som formadors de marxa nòrdica, facilitant a totes aquelles persones que tenen inquietud per aprendre i aprofundir en aquesta disciplina esportiva, una formació transversal i de qualitat.

Des de Nordic Walking Girona, a més d'organitzar cursos d'iniciació i de perfeccionament a la marxa nòrdica, organitzem anualment diferents activitats formatives dirigides a entusiastes, practicants i instructors de marxa nòrdica. Tots els nostres cursos tenen Certificat de Qualitat ISO 9001.

En aquest apartat podeu consultar el calendari de cursos programats pel 1r semestre d'aquest 2022. En breu publicarem tots els detalls.CURS DE PRIMERS AUXILIS A LA NATURA

👉Data: 12 de març
👉Horari: de 15h a 20h
👉Lloc: Campus Universitari Montilivi, Mòduls Servei d'Ocupació UdG.
👉Objectiu: l'objectiu d'aquesta formació és tenir les eines necessaràries per saber actuar i atendre una persona accidentada a la natura.
👉Contingut
  • Aspectes de seguretat, control del grup, alimentació i hidratació per prevenir una caiguda o accident.
  • Cures bàsiques de ferides, compresions, cops, regirades de turmell, genoll, canell, picades d'insecte, reaccions al·lèrgiques, mossegades de gos, cremades, cops de calor, baixades de sucre, atac epilèpctic, arrítmia...
  • RCP
  • Maniobra de Hemlinch
  • Aplicacions mòbils i telèfons d'emergència
  • La farmaciona: què hi ha d'haver, revisió i manteniment.
👉Preu: 60€ / 40€ socis NWG (s'entrega certificat d'assistència).
👉Places: places limitades i per odre d'inscripció
👉Informació i inscripcions: info@nordicwalking-girona.comCURS DE MARXA NÒRDICA I EMOCIONS

👉Dates: 2 i 3 d'abril
👉Horari: dissabte de 9h a 13:30h, de 15:30h a 20h i de 21:30h a 22:30h. Diumenge de 9h a 13h.
👉Lloc: Casa Santa Elena de Solius, Girona.
👉Objectiu i contingut
la marxa nòrdica és una manera d'entendre una activitat essencial de l'ésser humà: el caminar. Cada persona té una forma particular de caminar que va lligada a la seva personalitat, a la seva estructura funcional, al seu estat d'ànim i entorn.
Les emocions estan al cos. Per tant, quan parlem d'emocions cal tenir present l'estreta relació que tenen amb la postura corporal, la respiració, el moviment i, en definitiva, la nostra forma de caminar.
La marxa nòrdica ens permet reconduir la postura, donar fluidesa, equilibri i harmonia al nostre moviment, alliberar tensions i estrès i també modificar el nostre estat d'ànim.
Amb aquest curs podràs experimentar com la marxa nòrdica t'ajuda a activar la teva salut física i emocional. Com posar més amor i alegria a la teva vida. I com es pot convertir en la teva aliada per dissoldre la teva ràbia, tristesa i por.
Vine a posar-te en marxa amb nosaltres, podràs prendre consciència de la teva postura, la teva respiració i les teves emocions i convertir-te en el teu vertader timó.
👉Preu: 220€ / 200€ socis NWG (s'entrega certificat d'assistència). Aquest preu inclou allotjament (1 nit) i àpats (dinar i sopar dissabte i esmorzar diumenge).
👉Places: places limitades i per ordre d'inscripció.
👉Informació i inscripcions: info@nordicwalking-girona.comCURS DE MARXA NÒRDICA I LIDERATGE
- dinamitzar i liderar equips -

👉Dates: 14 i 15 de maig
👉Horari: dissabte de 9h a 13:30h, de 15:30h a 20h i de 21:30h a 22:30h. Diumenge de 9h a 13h.
👉Lloc: Casa Santa Elena de Solius, Girona.
👉Objectiu i contingut: disposar d'expertesa tècnica i habilitats és una condició imprescindible per a dirigir equips. Però també ens caldrà aprendre habilitats i competències relacionals i de lideratge.
En aquest taller, totalment vivencial i pràctic, ens centrarem en potenciar la teva capacitat per a influir, activar i dinamitzar equips. Descobrirem plegats les fórmules que faciliten contextos de relació de confiança i compromís, que ajuden a que els grups s'atreveixin a experimentar, es motivin per a aprendre coses noves i busquin la millora.
Ens enfocarem en despertar el teu auto-lideratge conscient. De manera que siguis capaç de generar unes relacions i emocions sanes. I així poder crear entorns nodridors i enriquidors.
Es tracta, doncs, d'activar el teu talent, essència i valors, per tal de que siguis capaç de generar activitats engrescadores, transformadores i amb sentit, que aportin valor i benestar.
👉Preu: 220€ / 200€ socis NWG (s'entrega certificat d'assistència). Aquest preu inclou allotjament (1 nit) i àpats (dinar i sopar dissabte i esmorzar diumenge).
👉Places: places limitades i per ordre d'inscripció.
👉Informació i inscripcions: info@nordicwalking-girona.comCURS D'INSTRUCTOR/A DE MARXA NÒRDICA Nivell 1 de la FENWA

👉Dates: 18 i 19 de juny
👉Horari: dissabte de 8:45h a 14h, de 15:15h a 20h. Diumenge de 8:45h a 14h i de 15:15 a 18h.
👉Lloc: Casa Santa Elena de Solius, Girona.
👉Objectius del curs:
  • Dotar d'eines i coneixements als futurs instructors/es de MN perquè puguin ensenyar la marxa nòrdica de forma eficient i segura.
  • Dotar d'eines i coneixements als futurs instructors/es perquè puguin planificar sessions de marxa nòrdica segons les característiques, objectius i capacitats dels seus usuaris.
  • Millorar la pròpia tècnica, per tal que puguin ensenyar amb l'exemple i ser uns bons models.
👉Preu: 299€ / 259€ socis NWG (s'entrega certificat d'assistència).
👉Places: places limitades i per ordre d'inscripció.
👉Informació i inscripcions: info@nordicwalking-girona.com


Formacions certificades amb el segell de Qualitat ISO:9001