17 de novembre del 2023

Guardons de l'Esport 2023

Feliços de ser guardonats per la Fundació Catalana per a l'Esport, en la Categoria de “Foment i difusió dels hàbits i valors de l’esport” pel nostre projecte "posa't en marxa i omple't de vida".

Un projecte que neix de l'estima per l'esport, la natura, la salut i el territori amb la finalitat de millorar la qualitat de vida, el benestar i la salut de la nostra societat a través de la marxa nòrdica. Una activitat física intergeneracional, inclusiva, econòmica, saludable, fàcil d'aprendre, adaptable a les necessitats de cada persona, independentment de l'edat i de la condició física, oferint-nos la possibilitat de posar-nos en forma tot gaudint de l'aire lliure, la natura i els companys de ruta!

Ahir, l'INEF de Barcelona va ser l'escenari de l'entrega dels Guardons de l'Esport 2023, uns guardons que volen reconèixer a aquelles persones, entitats i projectes que treballen per transformar positivament la realitat social en el seu entorn més immediat a través de l'activitat física i l'esport. 

La Cristina Borràs, Directora i Fundadora de Nordic Walking Girona, juntament amb la Lourdes i en Karles, en representació de tot l'equip de NWG, van recollir aquest premi que ens omple de satisfacció i ens anima a seguir amb la nostra tasca. 

Des de NWG volem felicitar a totes les entitats guardonades per la seva gran tasca a més de donar les gràcies a totes les persones que heu caminat i camineu cada dia al nostre costat, i en especial, a tot l’equip d’instructors i instructores de NWG, peça clau i indispensable per haver arribat fins aquí!!! A tots, moltes gràcies per formar part d’aquesta petita gran família anomenada marxa nòrdica!!!