9 de febrer del 2021

Marxa nòrdica i emocions

La marxa nòrdica és una manera d'entendre una activitat essencial de l'ésser humà: el caminar. Cada persona té una forma particular de caminar que va lligada a la seva personalitat, a la seva estructura funcional, al seu estat d'ànim i a l'entorn.

Les emocions estan al cos. Per tant, quan parlem d'emocions cal tenir present l'estreta relació que tenen amb la postura corporal, la respiració, el moviment i, en definitiva, la nostra forma de caminar.
La marxa nòrdica ens permet reconduir la postura, donar fluïdesa, equilibri i harmonia al nsotre moviment, alliberar tensions i estrès i també modificar el nostre estat d'ànim.

Podràs experimentar com la marxa nòrdica t'ajuda a activar la teva salut física i emocional. Com posar més amor i alegria a la teva vida. I com es pot convertir en la teva aliada per a dissoldre la teva ràbia, tristesa i por.

Vine a posar-te en marxa amb nosaltres, podràs prendre consciència de la teva postura, la teva respiració i les teves emocions i convertir-te en el teu vertader timó.