28 de juny del 2020

Activitats estiu 2020

Aquest estiu, des de Nordic Walking Girona, volem que segueixis gaudint de la marxa nòrdica, i per aquest motiu hem dissenyat un ampli ventall d'activitats:

Un programa especial amb sortides de diferents dificultats i característiques, a prop de casa i amb grups reduïts per tal de gaudir del nostre territori amb la màxima qualitat i seguretat davant les circumstàncies que estem vivint. I com a novetat hem creat la secció: "marxa nòrdica i muntanya", amb rutes més exigents per aquells que us agraden els reptes! Tots els detalls a l'apartat "agenda juliol agost" d'aquest web.
















Sortides de 3 o 4 dies: des de  NWG et proposem 4 destins de qualitat on els nostres amfitrions et guiaran i t'assessoraran fent-he sentir com a casa. Digue'ns amb qui vols viatjar, quan i on? i la resta, deixa-ho a les nostres mans! Tota la informació a l'apartat "viatges a mida" d'aquest web.





















Del 24 d'agost al 4 de setembre et proposem viure el Camí de Santiago, des de Ponferrada fins a Santiago de Compostel·la (sencer o per trams). Aquest camí, anomenat "El Camí d'Hivern", és el traçat jacobeu que uneix Ponferrada amb Santiago de Compostel·la passant per la vall del riu Sil i la Ribeira Sacra. Es tracta d'una gran variant meridional de el Camí Francès que evita els cims del Cebreiro, i que per tant resulta més assequible a l'hivern, com ja coneixien els pelegrins medievals. És un camí minoritari però amb grans atractius paisatgístics i culturals. Tota la informació a l'apartat "viatges estiu" d'aquest web.