9 d’octubre del 2017

Oncotrail 2017, una realitat!!!

Després d'un cap de setmana de non stop, hem de dir que estem molt orgullosos i satisfets d'haver format part de l'Oncotrail 2017. Des d'aquí volem agraïr a tots els companys d'equip per haver fet de cada quilòmetre un pas innoblidable, moltes gràcies companys!!!! 
També volem agraïr el suport, les abraçades i les paraules d'ànims que vam rebre de la nostra afició al llarg de tot el recorregut. Moltes gràcies per acompanyar-nos al llarg de tot el camí!!!
No ens volem oblidar dels organitzadors, la Fundacio Oncolliga Girona, als quals volem felicitar per la seva l'excel.lent organització. A ells, i a tots els voluntaris, moltes gràcies, ja que amb el vostre altruïsme i bon fer, l'oncotrail 2017 ha estat una realitat. Sense vosaltres això no hauria estat possible. De tot cor, moltes gràcies!!! 
I per últim, volem agraïr la confiança i el recolzament de tots els nostres patrocinadors i de totes les persones anònimes que us heu sumat al repte i ens heu ajudat a arribar fins aquí. 
Satisfets, us diem que el nostre petit granet de sorra ha estat de 2.500€, que esperem que pugui ajudar a combatre una malaltia que per desgràcia, cada dia està més present a les nostres llars. De tot cor, MOLTES GRÀCIES a tots!!!