1 d’abril del 2014

Dia Mundial de l'Activitat Física

Des de l’any 2002 l'Organització Mundial de la Salut mitjançant resolució oficial “insta els Estats Membres a celebrar anualment un dia ‘Move for Health’ (Per la teva salut, mou-te) per promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar”.
El missatge principal a transmetre és: Acumuleu 30 minuts d’activitat física moderada cada dia!
La proposta de l’OMS prové d’una iniciativa anterior de gran èxit local i mundial de la organització brasilera Agita Sao Paulo i la xarxa AgitaMundo que aconsegueix, any rera any, aglutinar al voltant d’uns 5.400.000 participants en uns 2.500 esdeveniments per tot el món.
La Generalitat de Catalunya impulsa per cinquè any consecutiu la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física el proper 6 d’abril de 2014. Els actes commemoratius es duran a terme entre l’1 i el 14 d’abril amb la finalitat de sumar més de 120.000 fent activitat física.
Nordic Walking Girona també aportarà el seu granet de sorra, realitzant la sortida mensual prevista per la Vall de Sant Daniel de cada primer diumenge de mes, on coronarem el Castell de Sant Miquel i el Puig Estela.