2 de març del 2023

Agenda març

Iniciem un nou mes i ho fem amb molta marxa! A més de seguir amb les sessions d'entrenament d'entre setmana, pel primer cap de setmana de març tenim programat un curs d'iniciació a la marxa nòrdica per aquells que tingueu ganes de descobrir tots els ets i uts d'aquest esport que cada dia té més adeptes, a més de dues sortides de descoberta de la Vall de Sant Daniel. 

El diumenge 5, també ens trobareu a la Jornada d'Esport Femení que es celebrarà a la Plaça del Mercat del Lleó. A les 9:30h i a les 11:15h podreu participar en una ruta urbana de marxa nòrdica a més d'altres activitats.

Pel segon cap de setmana tenim una nova sortida de descoberta d'Aiguaviva, a més d'una activitat a la Devesa de Girona, on combinarem la marxa nòrdica amb una bona xocolatada!

El tercer cap de seguim amb les sortides de descoberta de territori gironí. Aquest cop ens endinsarem per Sant Hilari Sacalm i Constantins. Dues rutes que ens descobriran racons i secrets de casa nostra.

I per rematar el mes, gaudirem d'una bonica sortida de marxa nòrdica i muntanya a un dels santuaris on es va "enamorar" Jacint Cinto Verdaguer, al Santuari de la Mare de Déu del Mont.

Si tens ganes de caminar amb nosaltres, gaudir de la natura, fer salut, descobrir el territori que ens envolta i els encants de la nostra terra, escriu-nos a info@nordicwalking-girona.com.