AGENDA JULIOL - AGOST

Tens ganes de viatjar, gaudir de la marxa nòrdica i descobrir indrets sorprenents? Doncs estàs de sort perquè tenim algunes places disponibles pels nostres viatges d'estiu!!!


BRISTOL i el comptat d'Avon 
Dates: de l'1 al 8 de juliol - viatge tancat
De la mà del club de marxa nòrdica de Bristol descobrirem els encants del sud d'Anglaterra. Seran 8 dies i 7 nits on ens submergirem en els verds paratges anglesos, descobrirem boscos centanis, visitarem ciutats encantades com Bath, a més de caminar i gaudir del ric patrimoni històric, cultural i paisatgístic de Bristol, capital de l'antic comptat d'Avon.


FINLÀNDIA, el bressol de la marxa nòrdica 
1r torn: del 10 al 17 de juliol - viatge tancat
2n torn: del 17 al 24 de juliol - viatge tancat
De la mà d'en Marko Kantaneva, un dels pioners de la marxa nòrdica, descobrirem el país dels cent mil llacs, endinsant-nos a la regió del Saima, el 5è llac més gran d'Europa, a més de gaudir de la capital finlandesa, Helsinki i viure la marxa nòrdica en el seu país d'orígen, Finlàndia.


IRLANDA DEL NORD 
Dates: de l'1 al 8 d'agost - viatge tancat
Descobrirem i gaudirem d'alguns dels indrets més emblemàtics i màgics del nord d'Irlanda, escenari de pel.lícules com Jocs de Trons. Caminarem per la península d'Inishowen, les muntanyes negres de Divis, el Parc Natural de Tollymore y Glenariff, la costa d'Antrim i la Calçada del Gegant, amb les seves 40.000 columnes basàltiques enllaçades, a més endinsar-nos pels carrers de Belfast, la segona ciutat més important d'Irlanda.


SELVA NEGRA, nord i sud 
1r torn: 26 de juliol al 2 d'agost - viatge tancat
2n torn: del 2 al 9 d'agost - viatge tancat
3r torn: del 9 al 16 d'agost - viatge tancat
4t torn: del 30 d'agost al 6 de setembre - viatge tancat
Descobrirem el sud de la Selva Negra, on es troben els cims més elevats i els boscos més espessos de la regió. Una ruta que ens permetrà gaudir de la ciutat de Triberg, amb les seves espectaculars cascades i rellotges de cucut, el fabulós casc antic i la catedral de Friburg, el Llac Titisee i els magnífics paisatges que es poden observar des dels cims de les muntanyes Feldberg i Belchen, a més d'endinsar-nos per la vall de l'infern i els boscos centenaris de Baden-Baden.


NOVETAT!!!
Pels dies 26, 27, 28 i 29 d'octubre tenim programat un viatge de 4 dies de marxa nòrdica al País Basc. Places esgotades!!! 


CURS 2019 / 2020
En relació a les activitats del curs 2019 / 2020, a partir del dilluns 2 de setembre, podreu consultar tots els detalls en aquest web. 


informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com