18 d’abril del 2024

Travessa MN i Muntanya

Si tens ganes de gaudir d'una travessa de marxa nòrdica i muntanya per l'Alta Garrotxa, reserva't els dies 11 i 12 de maig! Una sortida exigent i molt bonica alhora, on trepitjarem i conquistarem alguns dels llocs més emblemàtics de la Garrotxa. 

👉Dissabte: farem uns 23 km de recorregut amb uns 1.300 md+ des de Oix a Beget, passant per la Palanca del Samsó a la Vall d’Hortmoier, Talaixà, el Puig de Sant Marc (1.327 m), el Puig de Les Bruixes (1.391 m) i pel cim més alt de la comarca, el Comanegra, amb 1.557 m, per després baixar cap a Beget on ens esperaran a l’hostal per sopar i dormir.

👉Diumenge: de bon matí i després d’un petit esmorzar, tornarem cap a Oix amb un recorregut d’uns 14 km i uns 650 md+, seguint el GR 11 fins les ruïnes de Les Faixanes i després pel Puig del Bestrecà, de 1.058 m. Acabarem el cap de setmana amb un bon dinar en un restaurant local de Besalú, abans de tornar cap a casa.

👉Preu: 160€ soci / 190€ no soci. Aquest preu inclou allotjament en règim de MP (sopar dissabte i esmorzar diumenge), a més del dinar del diumenge. Instructor/guia de NWG. 

👉Inscripcions: a info@nordicwalking-girona.com