MN VALL DE SANT DANIEL

L'esplèndida vall de Sant Daniel ofereix tota mena de possibilitats, tant per la pròpia vida natural, animals i plantes, com per un paisatge que ens proporciona magnífiques panoràmiques. Vessants i planes, turons i puigs, masos i torres, fonts i rieres, boscos i conreus, defineixen una harmonia que descansa plàcida, ni massa a prop ni massa lluny de la ciutat.

Un any més, amb la col.laboració del Centre Cívic Barri Vell i l'Associació de Veïns de la Vall de Sant Daniel, hem organitzat un programa mensual de 9 sortides de marxa nòrdica que ens permetran conèixer i gaudir dels encants de la Vall. En cada sortida us mostrarem diferents indrets, paratges i camins de la Vall amb la finalitat que pugueu descobrir tota la seva essència.


Aquest mes de juny, a més de fer la sortida corresponent, recuperarem les sortides del mes d'abril i del mes maig, quedant el calendari de la següent manera. Les places d'aquests tres caps de setmana queden limitades a les persones que ja estaven inscrites abans d'activar-se l'estat d'alarma.

Quan? 
  • Grup dissabtes: 6, 20 i 27 de juny
  • Grup diumenges: 7, 21 i 28 de juny

Horari: de 9h a 11:30h

Punt de trobada: pista esportiva del CREC. C/ de les Monges, 7. 

Normativa i full de consentiment covid19: descarrega'l clicant aquí


Per participar en qualsevol activitat de NWG cal inscripció prèvia
Totes les activitats tenen places limitades i es respecte l'ordre d'inscripció