24 de març de 2019

Nosaltres ja estem a punt, i tu?

Intens cap de setmana netejant i desbrossant els camins de la 1a Prova de la Copa del Món de Marxa Nòrdica. Moltes gràcies a totes les mans que ho heu fet possible!!!


23 de març de 2019

Comença el compte enrera...

(CAT) Bon dia amics! Comença el compte enrera pel gran cap de setmana de marxa nòrdica, esport i solidaritat. Si tens ganes de viure'l en directe, recorda: inscripcions fins el 28 de març a: http://marxanordica.tempsxcurses.com. T'hi esperem!

(ES) Buenos días amigos! Empieza la cuenta atrás para el gran fin de semana de marcha nórdica, deporte y solidaridad. Si quieres vivirlo en directo, recuerda: inscripciones hasta el 28 de marzo en: http://marxanordica.tempsxcurses.com. Te esperamos!

(EN) Good morning friends! Start the countdown for the great weekend of nordic walking, sport and solidarity. If you want to live it, remember: inscriptions until 28th of march in: http://marxanordica.tempsxcurses.com. We wait for you!

(FR) Bonjour les amis! Commencez le compte à rebours pour le grand week-end de marche nordique, sport et solidarité. Si vous voulez vivre en direct, rappelez-vous: inscriptions jusqu'au 28 mars sur: http://marxanordica.tempsxcurses.com. Nous vous attendons!

20 de març de 2019

Dorsal Solidari

(CAT) Per a tots els que no podeu venir però voleu participar i col·laborar en aquest projecte solidari, podeu adquirir el Dorsal 0, un dorsal solidari, de 10€ en benefici a la Fundacio Oncolliga Girona. Si ho desitges, pots comprar el teu Dorsal 0, en el següent enllaç: http://marxanordica.tempsxcurses.com/

(ES) Para todos aquellos que no podéis venir pero queréis participar y colaborar en este proyecto solidario, podéis adquirir el Dorsal 0, un dorsal solidario, de 10€ en beneficio a la Fundacio Oncolliga Girona. Si lo deseas, puedes comprar tu Dorsal 0, en el siguiente enlace: http://marxanordica.tempsxcurses.com/


18 de març de 2019

En memòria de l'Eva Günthor-Schulte

(CAT) L’any 2018, l’Eva Günthör-Schulte, gran professional i apassionada de la marxa nòrdica, va morir a causa d’un càncer de pulmó. Quan l’Eva ens va deixar, la seva família es va posar en contacte amb nosaltres, cedint-nos tots els seus bastons de marxa nòrdica. 
Des de Nordic Walking Girona, volem que els bastons de l’Eva i de la seva clínica de fisioteràpia tornin a caminar. Per aquest motiu, durant el cap de setmana del 30-31 de març, tindreu l’oportunitat de comprar elsseus bastons a un preu simbòlic. Tots els diners recollits seran donats a per la recerca del càncer.

(ES) El año 2018, Eva Günthör-Schulte, gran profesional y apasionada de la marcha nordica, murió a causa de un cáncer de pulmón. Cuando Eva nos dejó, su familia contactó con nostros y nos cedió todos sus bastones de marcha nórdica.
Desde Nordic Walking Girona, queremos que los bastones de Eva y de su clínica de fisioterapia vuelvan a andar. Por ese motivo, durante el fin de semana del 30-31 de marzo, tendréis la oportunidad de comprar sus bastones a un precio simbólico. Todo el dinero que se recoja será donado para la investigación del cáncer.

17 de març de 2019

Escalfant motors

(CAT) Avui hem rebut la visita dels nostres amics del Club Union Perpignan Athlé 66... aquí els tenim, escalfant motors per la 1a Prova de la Copa del Món de Marxa Nòrdica.

(ES) Hoy hemos recibido la visita de nuestros amigos, del Club Union Perpignan Athlé 66.... aquí los tenemos, calentando motores para la 1a Prueba de la Copa del Mundo de Marcha Nórdica.

(EN) Today, we have received the visit of our friends from Union Perpignan Athlé 66... here they are, walking and preparing the Nordic Walking Workd Cup.

(FR) Aujourd'hui, nous avons reçu la visite de nos amis du Union Perpignan Athlé 66... nous les avons ici, en train de préparer la Coupe du Monde Marche Nordique.

Benvinguts a la família!!!

Avui hem gaudit d’un altre gran matí de marxa nòrdica per la Vall de Sant Daniel, amb nous walker vinguts d’Amer, Mont Ras, Celrà, Torroella de Montgrí, Banyoles i Girona. Moltes felicitats i benvinguts a la marxa nòrdica!!!

16 de març de 2019

Aprenent i gaudint de la marxa nòrdica

Un matí més de solet i marxa nòrdica per la Vall de Sant Daniel, aprenent tots els ets i uts d’aquesta pràctica esportiva 100% saludable!!! Moltes felicitats als nous batejats!!! I demà, MÉS!!!