12 de juny del 2021

Últimes places Vall de Benasque

Últimes places pel nostre viatge a la Vall de Benasque de l’11 al 19 de juliol!!! Info i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com

Un viatge de 6 dies i 5 nits, per una de les zones més desconegudes del Pirineu Aragonès. Un indret on els cims més alts d'Aragó comparteixen aquí el protagonisme amb boscos, glaceres i llacs gelats.

En aquest viatge, ens endinsarem al Parc Natural de Posets-Maladeta d'una manera molt especial. Gaudirem d'alguns dels paisatges més impressionants de muntanya de la Península Ibèrica, a més de deixar-nos seduir pels seus pobles plens d'encant. Ens endinsarem en territoris i espais plens d'aigua que donen forma a barrancs amb cascades plenes de vegetació que amaguen secrets, tradicions, llegendes, i molta història. Viurem la imprescindible i magestuosa ruta a Aigualluts, caminarem a través d'atractius caminets i senders locals que connecten poblacions amb petjades del romànic com Sos, Eresué, Eriste, Sesué i Urmella, on descobrirem la màgia d'un "Pirineu Oblidat" o poc conegut als ulls del clàssic muntanyenc que busca conquistar cims.