24 de setembre del 2014

Segueix-nos al Pinterest

Pinterest és una xarxa social que permet trobar, filtrar, organitzar i compartir imatges i vídeos que hi ha a internet. Els usuaris poden crear i organitzar per temes col.leccions d'imatges, esdeveniments, interessos, aficions, etc. Tots aquests continguts es distribueixen en foma del que s'anomenen pinboards, que visualment són com taulers d'anuncis. D'aquesta manera, Pinterest és una plataforma molt visual que et permet recopilar en un mateix espai tots els teus interessos. A més a més, els usuaris poden seguir pinboards d'altres persones que comparteixin els mateixos gustos per tal de buscar inspiració i descobrir coses noves del seu camp d'interès. L'objectiu principal de Pinterest és unir a persons de tot el món a través d'aquelles coses que troben interessants. El mateix nom ho diu: Pinterest = Pin + interest, "enganxa els teus interessos".
A partir d'avui i si t'agrada la marxa nòrdica, tens interès i curiositat per saber en imatges més coses de d'aquesta modalitat esportiva i de nosaltres, pots seguir-nos al Pinterest Nordic Walking Girona
Hi trobaràs els nostres amics, indrets per on hem caminat, esdeveniments realitzats, imatges sobre els beneficis de la marxa nòrdica, així com també de la seva història. Un xic d'humor, vídeos i notes de premsa. Tot un recull d'imatges que et permetran apropar-te al nostre dia a dia i a la marxa nòrdica. Gràcies per seguir-nos!