26 de setembre del 2014

Estem de festa!

Nordic Walking Girona està de festa! Demà cel.lebrem el nostre segon aniversari i ho farem a Sant Julià de Ramis, municipi on vam fer la nostra primera activitat oficial com a Associació de Marxa Nòrdica.
De la mà de la geògrafa i amiga, Anna Ribas Palom, descobrirem la muntanya dels Sants Metges, així com les restes romanes del Castellum Fractum. Gràcies a tots els que heu confiat amb nosaltres i ens heu acompanyat al llarg d'aquests dos anys! 
Dia: dissabte 27 de setembre del 2014
Hora: 10h
Lloc de sortida: plaça de l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis
Descripció de la ruta: ruta circular, d'uns 9km i dues hores de durada. 
És una descoberta del ric patrimoni natural i cultural de la muntanya de Sant Julià. La primera part és suau i tranquil.la, i transcorre per la zona del congost del riu Ter. Després d'uns 3km trobem el riu Teri, i el camí s'enfila munyanta amunt fins arribar a l'església dels Sants Metges i les restes romanes del Castellum Fractum. Aquí ens aturarem per conèixer aquest ric patrimoni cultural i contemplar les magnífiques vistes sobre l'Empordà, els Pirineus i el pla de Girona. També passarem a prop del Castell-Fortí del s. XIX, actualment en obres, per arribar, ja de baixada, fins al punt d'inici de la ruta.
Preu: 3€ persona (material inclòs). Activitat subvencionada pel Centre Excursionista de Sant Julià de Ramis.