4 de setembre del 2022

Tanquem viatges d'estiu

Avui posem punt i final als nostres viatges d'estiu dient "arreveure Irlanda". Ha estat un viatge on hem gaudit d'impresionants paisatges, llegendes, història, camins i costes escarpades, petites viles i la bellesa de les valls d'Antrim i les muntanyes del Mourne... a més de molts somriures, boniques vivències i complicitats amb tots els companys i companyes de viatge!

Han estat 8 dies on hem caminat per la costa d'Antrim, catalogada pel National Geographic, com una de les deu millors costes del món. Hem fet cim a una de les mítiques muntanyes del Mourne. Hem caminat i contemplat paisatges d'uns seixanta milions d'antiguitat, dels quals destaca la Calçada del Gegant. I como no, hem caminat pels carrers de Belfast, hem conegut la seva història i la seva gent i degustat la seva gastronomia!

Ha estat un viatge màgic que hem gaudit amb tots els sentits! Moltes gràcies a totes les persones que heu confiat i confieu amb nosaltres i heu format part de les nostres aventures per terres irlandeses! Moltes gràcies David per ensenyar-nos la teva segona casa!