17 de setembre del 2022

Celebrant el 10è aniversari de NWG

Dia MÀGIC, emotiu, de retrobaments, amistat, somriures, marxa nòrdica, música, un bon àpat i moooolt bona companyia cel.lebrant el 10è aniversari de Nordic Walking Girona.

Avui unes 200 persones d’aquesta gran família d’amics i amigues ens han acompanyat en aquesta gran festa que hem celebrat allà on va començar el nostre caní, a Sant Julià de Ramis!

Des de NWG ens sentim moolt feliços inprgullosos d’aquesta unió que tots plegats hem creat i només tenim paraules d’agraïment cap a totes les persones que caminen i han caminat al nostre costat! Totes elles formen part de la nostra història. I amb elles seguirem caninant, seguirem compartint, seguirem sumant, seguirem creixent i teixint nous vincles, km i somriures perquè NWG no només és marxa nòrdica!

De tot cor, moooltes, moooltes gràcies per ser com sou i per formar part d’aquesta gran família. Moltes gràcies Aj. de Sant Julià de Ramis per fer-nos aentir any rera any com a casa! Moltes gràcies Faló per posar lletra i música a NWG i a totes les veus que ho heu fet possible! Moltes gràcies a totes les mans que hei fet possible aquest esdeveniment!!! GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES!!!