18 de març del 2019

En memòria de l'Eva Günthor-Schulte

(CAT) L’any 2018, l’Eva Günthör-Schulte, gran professional i apassionada de la marxa nòrdica, va morir a causa d’un càncer de pulmó. Quan l’Eva ens va deixar, la seva família es va posar en contacte amb nosaltres, cedint-nos tots els seus bastons de marxa nòrdica. 
Des de Nordic Walking Girona, volem que els bastons de l’Eva i de la seva clínica de fisioteràpia tornin a caminar. Per aquest motiu, durant el cap de setmana del 30-31 de març, tindreu l’oportunitat de comprar elsseus bastons a un preu simbòlic. Tots els diners recollits seran donats a per la recerca del càncer.

(ES) El año 2018, Eva Günthör-Schulte, gran profesional y apasionada de la marcha nordica, murió a causa de un cáncer de pulmón. Cuando Eva nos dejó, su familia contactó con nostros y nos cedió todos sus bastones de marcha nórdica.
Desde Nordic Walking Girona, queremos que los bastones de Eva y de su clínica de fisioterapia vuelvan a andar. Por ese motivo, durante el fin de semana del 30-31 de marzo, tendréis la oportunidad de comprar sus bastones a un precio simbólico. Todo el dinero que se recoja será donado para la investigación del cáncer.