VIATGES

Sabies que Nordic Walking Girona és la primera agència de viatges especialitzada en viatges de marxa nòrdica de Catalunya i de l'Estat? Aquest estiu descobrirem Bristol, Finlàndia i Irlanda. Ens acompanyes?

Descobrim el sud d'Anglaterra, BRISTOL
Dies: de l'1 al 8 de juliol #places esgotades#
Què farem?
De la mà del club de marxa nòrdica de Bristol descobrirem els encants del sud d'Anglaterra. Seran 8 dies i 7 nits on ens submergirem en els verds paratges anglesos, descobrirem ciutats encantades com Bath, a més de caminar i gaudir del ric patrimoni històric, cultural i paisatgístic de Bristol, capital de l'antic comptat d'Avon.
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com
FINLÀNDIA, el bressol del nordic walking
Dies: de l'11 al 18 de juliol #places esgotades#
Què farem?
De la mà d'en Marko Kantaneva, un dels pioners de la marxa nòrdica, descobrirem el país dels mil llacs a més de gaudir de la marxa nòrdica en el seu país d'orígen, Finlàndia.
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com 

IRLANDA del nord
Dies: 
Primer torn: del 9 al 16 d'agost #places esgotades#
Segon torn: del 16 al 23 d'agost #places esgotades#
Què farem?
Descobrirem i gaudirem d'alguns dels indrets més emblemàtics i màgics del nord d'Irlanda, escenari de pel.lícules com Jocs de Trons. Caminarem per la península d'Inishowen, les muntanyes de Mourne, la costa d'Antrim i la Calçada del Gegant, amb les seves 40.000 columnes basàltiques enllaçades, a més endinsar-nos pels carrers de Belfast, la segona ciutat més important d'Irlanda.
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com 
IRLANDA del sud
Dies: del 2 al 9 de setembre #1 plaça disponible#
Què farem?
Anirem de marxa, de marxa nòrdica per tres dels sis parcs naturals de la República d’Irlanda i descobrirem un país amb un ric patrimoni cultural, històric, paisatgístic i literari a més contemplar alguns dels indrets més màgics dels comtats de l’Oest i visitar la vibrant ciutat de Galway des d'on podrem accedir a la bellesa dramàtica de les Illes d’Aran i a la zona lacustre de Connemara.
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com