VIATGES

Sabies que Nordic Walking Girona és la primera agència de viatges especialitzada en viatges de marxa nòrdica de Catalunya i de l'Estat? Aquest nou curs trepitjarem la neu de la Cerdanya i de França, volarem a l'illa de Malta i Menorca, ens retrobarem amb els nostres amics del Club de Marxa Nòrdica d'Albi i a l'estiu gaudirem de Bristol, Finlàndia, la Selva Negra i d'Irlanda. Si tens ganes d'acompanyar-nos, reserva la teva plaça a info@nordicwalking-girona.com.

Raquetes de neu i esquí de fons a la CERDANYA
Dies: 
1r torn: 26 i 27 de gener 
2n torn: 23 i 24 de febrer
Què farem? 
Cap de setmana de raquetes de neu i esquí de fons (opcional) a l'estació d'esquí d'Aransa.
Divendres tarda/vespre: trasllat amb cotxes particulars fins a Puigcerdà. Alltojament i sopar. 
Dissabte: sortida de raquetes de neu als Estanys de la Pera. Distància: 12km. Desnivell: 480m.
Diumenge (a escollir): esquí de fons, amb 2 hores de classe amb monitor o excursió amb raquetes al mirador del Pla de Llet. Distància: 7,5km. Desnivell: 422m. Dinar i retorn a Girona.
Guia acompanyant: Cristina Borràs
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com #places esgotades#

Raquetes de neu a VALLTER
Dies: 1, 2 i 3 de març
Què farem? 
Sortida de tres dies i dues nits a Vallter, on descobrirem l'extrem nord del Ripollès, a les Comarques Gironines. Una zona situada en el curs del riu Ter, concretament la seva zona axial (el seu naixement) i emmarcada pels pics de Bastiments, el Gra de Fajol i el Pic de la Dona.
Divendres: 8h trasllat amb cotxes particulars fins a Vallter, on després d'una petita introducció farem una ruta que ens portarà fins al circ d'Ull de Ter i el naixement del seu riu. 
Distància: 8-9 km. Dificultat: fàcil. Dinar de pic-nic durant la ruta.
En acabar, trasllat a Vilallonga del Ter, on ens allotjarem.
Dissabte: des de Vallter, ruta per la zona del Gra de Fajol, on farem una petita ascenció fins al coll de la Marrana. Distància: 10km. Desnivell: 500m. Dificultat: mitja. Dinar a l'estació Vallter i tarda lliure. 
Diumenge: excursió al cim del Pic de la Dona, on podrem gaudir de vistes d'ocell. Distància: 8-9km. Desnivell: 600m. Dinar a Setcases i retorn a Girona.
Guia acompanyant: Cristina Borràs 
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com #places esgotades#

MALTA, paisatge, cultura i patrimoni
Dies: del 13 al 17 d'abril
Què farem?
Un viatge de 5 dies i 4 nits per l'illa de Malta, una illa amb més de 7000 anys d'història descrita com un gran museu a l'aire lliure, on gran part del seu passat és encara visible avui dia.
Guia acompanyant: David Càmara
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com #places esgotades#MENORCA, Camí de Cavalls
Dies: del 17 al 22 d'abril
Què farem?
Descobrirem l'illa de Menorca, declarada l'any 1993 Reserva de la Biosfera per la UNESCO pels seus valors naturals i etnogràfics, seguint el GR 223, un sender històric de 185km que dóna la volta a Menorca pel seu litoral. Através de la nostra selecció de rutes, descobrirem els racons més verges i emblemàtics de la costa menorquina allotjant-nos sempre a l'històrica Ciutadella.
Guia acompanyant: Cristina Borràs
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com #places esgotades#ALBI i la regió del Tarn  
Dies: 7, 8 i 9 de juny
Què farem?
Un any més, acompanyats dels nostres amics del Club Marche Nordique Albi, gaudirem de la regió del Tarn, caminarem entre vinyes i descobrirem la ciutat d'Albi, ciutat agermanada amb Girona i declarada Patrimoni Mundial de la UNESCO. Seran tres dies de molta marxa i bona companyonia.
Guia acompanyant: Cristina Borràs
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com #places esgotades#
BRISTOL i l'antic comptat d'Avon
Dies: de l'1 al 8 de juliol
Què farem?
De la mà del club de marxa nòrdica de Bristol descobrirem els encants del sud d'Anglaterra. Seran 8 dies i 7 nits on ens submergirem en els verds paratges anglesos, descobrirem boscos centanis, visitarem ciutats encantades com Bath, a més de caminar i gaudir del ric patrimoni històric, cultural i paisatgístic de Bristol, capital de l'antic comptat d'Avon.
Guia acompanyant: Cristina Borràs
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com
FINLÀNDIA, el bressol del nordic walking
Dies: 
1r torn: del 10 al 17 de juliol 
2n torn: del 17 al 24 de juliol 
Què farem?
De la mà d'en Marko Kantaneva, un dels pioners de la marxa nòrdica, descobrirem el país dels cent mil llacs, endinsant-nos a la regió del Saima, el 5è llac més gran d'Europa, a més de gaudir de la capital finlandesa, Helsinki i viure la marxa nòrdica en el seu país d'orígen, Finlàndia.
Guia acompanyant: Cristina Borràs
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com 


IRLANDA del nord
Dies: de l'1 al 8 d'agost 
Què farem?
Descobrirem i gaudirem d'alguns dels indrets més emblemàtics i màgics del nord d'Irlanda, escenari de pel.lícules com Jocs de Trons. Caminarem per la península d'Inishowen, les muntanyes negres de Divis, el Parc Natural de Tollymore y Glenariff, la costa d'Antrim i la Calçada del Gegant, amb les seves 40.000 columnes basàltiques enllaçades, a més endinsar-nos pels carrers de Belfast, la segona ciutat més important d'Irlanda.
Guia acompanyant: David Càmara
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com 

SELVA NEGRA, Alemània
Dies: 
1r torn: del 26 de juliol al 2 d'agost.
2n torn: del 2 al 9 d'agost
3r torn: del 9 al 16 d'agost
4t torn: del 30 d'agost al 6 de setembre.
Què farem?
Descobrirem el sud de la Selva Negra, on es troben els cims més elevats i els boscos més espessos de la regió. Una ruta que ens permetrà gaudir de la ciutat de Triberg, amb les seves espectaculars cascades i rellotges de cucut, el fabulós casc antic i la catedral de Friburg, el Llac Titisee i els magnífics paisatges que es poden observar des dels cims de les muntanyes Feldberg i Belchen, a més d'endinsar-nos per la vall de l'infern i els boscos centenaris de Baden-Baden.
Guia acompanyant: Cristina Borràs (1r i 2n torn). David Càmara (3r i 4t torn).
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com