VIATGES PRIMAVERA - ESTIU

SELVA D'IRATI, ARALAR I URBASA - CANCEL.LAT COV.19
Dies: del 6 a l'11 d'abril # places esgotades # 
Què farem?
Un viatge de 6 dies i 5 nits al cor de la Selva d'Irati, coneguda com el bosc de faigs més gran de l'Europa Meridional, a més de caminar i descobrir el Parc Natural d'Aralar i l'altiplà d'Urbasa, "bosc humit" en basc.
Guia acompanyant: David Càmara + Instructor locals de NW
Inscripcions: a info@nordicwalking-girona.com

MENORCA, CAMÍ DE CAVALLS - CANCEL.LAT COV.19
Dies: 
1r torn: del 8 al 13 d'abril  # places esgotades #
2n torn: del 14 al 19 d'abril  # places esgotades #
Què farem?
Descobrirem l'illa de Menorca, declarada l'any 1993 Reserva de la Biosfera per la UNESCO pels seus valors naturals i etnogràfics, seguint el GR 223, un sender històric de 185km que dóna la volta a Menorca pel seu litoral. Através de la nostra selecció de rutes, descobrirem els racons més verges i emblemàtics de la costa menorquina allotjant-nos sempre a l'històrica Ciutadella.
Guia acompanyant: Cristina Borràs
Inscripcions: a info@nordicwalking-girona.comBRISTOL i l'antic comptat d'Avon - última edició!!!
Dies: del 1 al 8 de juliol - places diponibles
Què farem?
De la mà del club de marxa nòrdica de Bristol descobrirem els encants del sud d'Anglaterra. Seran 8 dies i 7 nits on ens submergirem en els verds paratges anglesos, descobrirem boscos centanis, visitarem ciutats encantades com Bath, a més de caminar i gaudir del ric patrimoni històric, cultural i paisatgístic de Bristol, capital de l'antic comptat d'Avon.
Guia acompanyant: Cristina Borràs + Instructors Club Bristol NW
Inscripcions: a partir del 13 de gener a info@nordicwalking-girona.com
SELVA NEGRA, Alemània
Dies: 
1r torn: del 10 al 17 de juliol - places disponibles
2n torn: del 17 al 24 de juliol - places disponibles
Què farem?
Descobrirem el nord i sud de la Selva Negra, on es troben els cims més elevats i els boscos més espessos de la regió. Una ruta que ens permetrà gaudir de la ciutat de Triberg, amb les seves espectaculars cascades i rellotges de cucut, el fabulós casc antic i la catedral de Friburg, el Llac Titisee i els magnífics paisatges que es poden observar des dels cims de les muntanyes Feldberg i Belchen, a més d'endinsar-nos per la vall de l'infern i els boscos centenaris de Baden-Baden.
Guia acompanyant: Cristina Borràs + Laura Carmona
Inscripcions: a partir del 13 de gener a info@nordicwalking-girona.com FINLÀNDIA, el bressol del nordic walking
Dies: 
1r torn: del 27 de juliol al 3 d'agost # places esgotades #
2n torn: del 3 al 10 d'agost # places esgotades #
Què farem?
Durant 8 dies viurem i descobrirem el sud de Finlàndia, la seva capital i els parcs naturals que la voregen, tot combinant la marxa nòrdica, el turisme local i la convivència amb la gent del país que ens ensenyarà casa seva i el seu dia a dia.
Descobrirem la capital Finlandesa, Helsinky, caminarem pel parc natural de Korpilanpi, les illes Suomenlinna i el Parc Natural Nuuksio. Degustarem la sauna finlandesa a mode tradicional. Caminarem i visitarem la ciutat de Porvoo i la regió de Kuusijärvi. Ens banyarem als llacs finlandesos, farem barbacoes, saunes… i apendrem marxa nòrdica de la mà d’en Marko Kantaneva, el seu propulsor.
Guia acompanyant: Cristina Borràs + Marko Kantaneva
Inscripcions: a partir del 13 de gener a info@nordicwalking-girona.com 


IRLANDA del nord
Dies: del 14 al 21 d'agost - places disponibles
Què farem?
Descobrirem i gaudirem d'alguns dels indrets més emblemàtics i màgics del nord d'Irlanda, escenari de pel.lícules com Jocs de Trons. Caminarem per la península d'Inishowen, les muntanyes negres de Divis, el Parc Natural de Tollymore y Glenariff, la costa d'Antrim i la Calçada del Gegant, amb les seves 40.000 columnes basàltiques enllaçades, a més endinsar-nos pels carrers de Belfast, la segona ciutat més important d'Irlanda.
Guia acompanyant: David Càmara
Inscripcions: a partir del 13 de gener a info@nordicwalking-girona.com 

TOSCANA, ITÀLIA
Dies: del 4 al 10 de setembre # places esgotades #
Què farem?
Un viatge de 7 dies i 6 nits on descobrirem el cor de la Toscana, la regió més boscosa, pintoresca i extensa d'Itàlia. Un vitge on caminarem i descobrirem indrets com el Parc Nacional de Monte Falterona, els Alps Apuans, el Parc Nacional de Cinqueterre a més de pasejar per ciutats com Florència, Pisa, Lucca i Montecatini.
Guia acompanyant: Cristina Borràs + Laura Carmona
Inscripcions: a partir del 13 de gener a info@nordicwalking-girona.com

INFORMACIÓ D'INTERÈS

▶️ En tots els nostres viatges oferim la possibilitat de contractar  una assegurança de cancel.lació per si per motius aliens a la nostra voluntat, finalment no puguéssim gaudir del viatge contractat. Enguany, i tinguent en compte la incertesa de com evolucionarà el coronavirus a casa nostra i en els països de destí, les afectacions que hi pugui haver en vols, fronteres, etc... us recomanem contractar-la.

▶️ Des de Nordic Walking Girona, l'assegurança de cancel.lació que us gestionem és IATI Mochilero Cancelación, que és la que ofereix les màximes cobertures, a més de devolució en cas de:

1. Declaración Declaración de zona catastrófica, o epidemia, en el lugar del domicilio del Asegurado o en el de destino del viaje. También queda cubierto por esta garantía la declaración oficial de zona catastrófica, o epidemia, del lugar de tránsito hacia el destino, siempre que este sea el único camino por el cual acceder a este.
2. Cuarentena médica a consecuencia de un suceso accidental.

Més informació en el següent enllaç: IATI seguros