VIATGES ESTIU

Sabies que Nordic Walking Girona és la primera agència de viatges especialitzada en viatges de marxa nòrdica de Catalunya i de l'Estat? Aquest estiu ens retrobarem amb els nostres amics de Bristol, Finlàndia, la Selva Negra i d'Irlanda del Nord. Si tens ganes d'acompanyar-nos, reserva la teva plaça a info@nordicwalking-girona.com.

BRISTOL i l'antic comptat d'Avon
Dies: de l'1 al 8 de juliol #viatge tancat#
Què farem?
De la mà del club de marxa nòrdica de Bristol descobrirem els encants del sud d'Anglaterra. Seran 8 dies i 7 nits on ens submergirem en els verds paratges anglesos, descobrirem boscos centanis, visitarem ciutats encantades com Bath, a més de caminar i gaudir del ric patrimoni històric, cultural i paisatgístic de Bristol, capital de l'antic comptat d'Avon.
Guia acompanyant: Cristina Borràs
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com

FINLÀNDIA, el bressol del nordic walking
Dies: 
1r torn: del 10 al 17 de juliol  #viatge tancat#
2n torn: del 17 al 24 de juliol  #viatge tancat#
Què farem?
De la mà d'en Marko Kantaneva, un dels pioners de la marxa nòrdica, descobrirem el país dels cent mil llacs, endinsant-nos a la regió del Saima, el 5è llac més gran d'Europa, a més de gaudir de la capital finlandesa, Helsinki i viure la marxa nòrdica en el seu país d'orígen, Finlàndia.
Guia acompanyant: Cristina Borràs
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com

IRLANDA del nord
Dies: de l'1 al 8 d'agost #viatge tancat#
Què farem?
Descobrirem i gaudirem d'alguns dels indrets més emblemàtics i màgics del nord d'Irlanda, escenari de pel.lícules com Jocs de Trons. Caminarem per la península d'Inishowen, les muntanyes negres de Divis, el Parc Natural de Tollymore y Glenariff, la costa d'Antrim i la Calçada del Gegant, amb les seves 40.000 columnes basàltiques enllaçades, a més endinsar-nos pels carrers de Belfast, la segona ciutat més important d'Irlanda.
Guia acompanyant: David Càmara
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com

SELVA NEGRA, Alemània
Dies:
1r torn: del 26 de juliol al 2 d'agost  #viatge tancat#
2n torn: del 2 al 9 d'agost  #viatge tancat#
3r torn: del 9 al 16 d'agost  #viatge tancat#
4t torn: del 30 d'agost al 6 de setembre  #viatge tancat#
Què farem?
Descobrirem el sud de la Selva Negra, on es troben els cims més elevats i els boscos més espessos de la regió. Una ruta que ens permetrà gaudir de la ciutat de Triberg, amb les seves espectaculars cascades i rellotges de cucut, el fabulós casc antic i la catedral de Friburg, el Llac Titisee i els magnífics paisatges que es poden observar des dels cims de les muntanyes Feldberg i Belchen, a més d'endinsar-nos per la vall de l'infern i els boscos centenaris de Baden-Baden.
Guia acompanyant: 
Cristina Borràs (1r i 2n torn).
David Càmara (3r i 4t torn).
Informació i inscripcions a: info@nordicwalking-girona.com