NORDIC WALKING WORLD CUP TOUR 2019 (CAT)


Finalitat i objectius de la Nordic Walking World Cup a Girona

Un dels valors de Nordic Walking Girona és el compromís social, i per aquest motiu, i per 6è any consecutiu, volem organitzar un cap de setmana de marxa nòrdica en benefici a la Fundació Oncolliga de Girona. Tanmateix, aquest any, volem fer un pas més i promocionar la marxa nòrdica i la solidaritat a escala mundial, organitzant juntament amb la Federació Nordic Walking Original (ONWF), la primera prova de la Copa del Món de Marxa Nòrdica del 2019.

Per ONWF, la nostra missió/objectiu és unificar persones individuals, organitzacions i la indústria del sector en projectes educatius, de recerca i promoció, encaminats a augmentar la pràctica de la marxa nòrdica i per tant, crear un impacte positiu críticament necessari en la salut pública de tots els continents del planeta. El nostre objectiu principal se centra a promocionar i encoratjar a les persones de totes les edats, capacitats i mitjans a gaudir d’una vida més activa i, en fer-ho, els ajudarem a prevenir moltes de les malalties epidèmiques provocades per la vida sedentària, gràcies als beneficis que aporta la pràctica regular de la marxa nòrdica al nostre cos, la nostra ment i al nostre estat d’ànim.

Qui pot participar a la Nordic Walking World Cup?

Entusiastes, competidors i aficionats a la marxa nòrdica.
Amics i simpatitzants de la marxa nòrdica.
Tothom que tingui ganes de marxa nòrdica!

Comparteix els nostres valors i passió! Amor, Pau i Marxa Nòrdica!


Normativa: Race Book_CAT

Inscripció i sistema de pagament: si vols participar en aquest esdeveniment, necessites inscriure't i fer el pagament corresponent entre els dies 21.01.2019 i 28.03.2019 en el següent link: http://marxanordica.tempsxcurses.com/

Com arribar a Girona: Si tens ganes de venir a Girona els dies 30-31 de març, aquí t'expliquem com arribar des de l'aeroport de Barcelona. I si ens indiques l'hora d'arribada, des de Nordic Walking Girona ens comprometem a recollir-te a l'estació i portar-te al teu hotel.

On dormir: Si necessites allotjament, aquí et deixem el llistat d'hotels col·laboradors.

Més informació: 
NWG:  info@nordicwalking-girona.com 
ONWF: marko@markokantaneva.com # www.nordicwalkingworldcup.com

Caminades programades dissabte 30 i diumenge 31: