FORMACIÓ INSTRUCTORS

Nordic Walking Girona som formadors de marxa nòrdica, facilitant a totes aquelles persones que tenen inquietud per aprendre i aprofundir en aquesta disciplina esportiva, una formació transversal i de qualitat.

Des de Nordic Walking Girona i amb col·laboració amb diferents escoles i professionals organitzem anualment diferents activitats formatives dirigides a instructors i futurs instructors de marxa nòrdica.


CALENDARI 2020

25 d'octubre: seminari de marxa nòrdica i consciència corporal per a instructors/es
La marxa nòrdica és una activitat física que incorpora l'ús actiu d'uns bastons específics a la forma natural de caminar per a impulsar el cos cap endavant. Aquesta frase que tant bé coneixem, a vegades no podem fer que l'usuari trobi amb la seva Marxa Nòrdica tota la seva essència perquè potser no té una forma natural de caminar.

Amb aquest seminari es pretén donar a l'instructor diverses eines de moviment corporal a tenir en compte pels nostres alumnes. 

L'educació i la presa de consciència del cos, farà que la persona pugui entendre millor aquest exercici físic i adaptar els resultats de la Marxa Nòrdica a les seves funcions diàries. 

Horari: de 9h a 14h i de 15h a 18h. Total: 8 hores
Lloc: Girona (lloc a concretar)
Preu: 50€
Places: 8
Formadora: Esther Bergel, Fisioterapètua i instructora de marxa nòrdica.
Informació i inscripcions: info@nordicwalking-girona.com


20, 21 i 22 de novembre: curs instructor/a marxa nòrdica FENWA
La marxa nòrdica és molt més que caminar amb dos bastons, per aquest motiu cal tenir una bona tècnica de base i uns bons coneixements metodològics per poder transmetre i ensenyar aquesta tècnica esportiva amb la màxima qualitat i seguretat.
Horari: 
Divendres (opcional): de 17h a 20h.
Dissabte de 9h a 14h i de 15h a 20h. 
Diumenge, de 9h a 14h i de 15h a 18h.
Places: 16
Formadores: Cristina Borràs i Lourdes Duran.
Informació i inscripcions: info@nordicwalking-girona.com