AGENDA JUNY

Girona ha entrat en la Fase 2 del desconfinament i això ens permet caminar de nou al vostre costat! Amb molta il·lusió, seny i prudència, i seguint les mesures d'higiene i protecció contra la Covid19 establertes pel Govern i el Departament de Salut, progressivament anirem reprogramant les nostres activitats. 

Per aquest mes de juny reobrim les sortides de marxa nòrdica d'entre setmana, les de cap de setmana per la vall de Sant Daniel i els cursos d'iniciació. 

Cursos d'iniciació

▶️ Dissabte 13 de juny, Vall de Sant Daniel, Girona.
  • Horari: de 9h a 12h
  • Lloc: pista esportiva del CREC. C/ de les Monges, 7.
  • Places limitades i per ordre d'incripció. 

▶️ Diumenge 14 de juny, Vall de Sant Daniel, Girona.
  • Horari: de 9h a 12h
  • Lloc: pista esportiva del CREC. C/ de les Monges, 7.
  • Places limitades i per ordre d'incripció. 

Marxa nòrdica per la Vall de Sant Daniel

Aquest mes de juny, a més de fer la sortida corresponent, recuperarem les sortides del mes d'abril i del mes maig, quedant el calendari de la següent manera. Les places d'aquests tres caps de setmana queden limitades a les persones que ja estaven inscrites abans d'activar-se l'estat d'alarma. 

Dissabtes: 6, 20 i 27 de juny de 9h a 11:30h
Diumenges: 7, 21 i 28 de juny de 9h a 11:30h


Marxa nòrdica entre setmana

Durant 5 setmanes, de l'1 al 3 de juliol, gaudirem novament de les nostres sortides d'entre setmana per Fontajau i les Ribes del Ter, la Vall de Sant Daniel i Quart. Aquí us deixem l'horari, amb petites modificacions en relació a l'horari que havíem establert al mes de setembre.